top of page
Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Podcast SníDANĚ s Šárkou: Jak rozjet start-up?

Aktualizováno: před 7 hodinami

Jaký je rozdíl mezi tradiční firmou a start-upem? A čím se mohou tradiční firmy od start-upů inspirovat? Hostem dnešní epizody je Michal Slavev, mentor a Board member Testuj.to. V podcastu diskutujeme o tom, jak úspěšně začít podnikání, nastartovat rychlý růst a vyhnout se častým chybám. Jak vám může mentoring pomoct v začátcích podnikání? 



Podcast si můžete poslechnout zde:




Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek.


O autorce:


Ing. Šárka Pelikánová


Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.


Šárka podporuje zvýšení finanční gramotnosti podnikatelů v ČR publikováním odborných článků v médiích. Vede oblíbené semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele. Ve 22 letech založila CEG a od té doby se věnuje jeho rozvoji. Má za sebou pracovní zkušenosti z Japonska, kde působila jako analytik v investičním fondu, a zároveň tam studovala v rámci MBA programu.


Vést účetnictví je pro firmy a řadu podnikatelů zákonná povinnost. Pro náš tým odborníků je to ovšem každodenní práce a zároveň koníček. Jsme připraveni pomoci i Vám, ať už jste OSVČ, nebo máte svou společnost a zaměstnance. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci vedení účetnictví svým klientům poskytujeme.


Jaká témata zazněla?


  1. Jak založit startup?

  2. Jak rozjet podnikání?

  3. Mentoring pro podnikatele

  4. Jak uspět v byznysu


  1. 10. 2024

Comentários


bottom of page