top of page
Obrázek autoraŠárka Pelikánová

Podcast SníDANĚ s Šárkou: Investice do nemovitostí. Co o nich musíte vědět?

V nové epizodě SníDANĚ s Šárkou máme jedinečného hosta – finančního poradce a úspěšného podcastera Lukáše Franka, který se s námi podělí o svůj pohled na investování do nemovitostí. Dozvíte se například, proč je důležité chápat hypotéku jako finanční páku, jaké změny nastaly u předčasného splácení a proč je dobré přemýšlet nad riziky, která mohou ovlivnit systém hypoték v budoucnosti.

Kromě toho se zaměříme na mýtus pasivního příjmu z realit a podíváme se na alternativy k investování do nemovitostí. Zaměříme se na strategické plánování, strategie velkých investorů a jejich přístup k nemovitostem.

Odebírejte náš podcast a zjistěte, zda je pro vás investice do realit ta správná cesta!



Podcast si můžete poslechnout zde:




Poslouchejte naše podcasty a přihlaste se k odběru našich novinek.


O autorce:


Ing. Šárka Pelikánová


Jednatelka a daňová specialistka Connect Economic Group s.r.o.


Šárka podporuje zvýšení finanční gramotnosti podnikatelů v ČR publikováním odborných článků v médiích. Vede oblíbené semináře Základy účetnictví a daní pro podnikatele. Ve 22 letech založila CEG a od té doby se věnuje jeho rozvoji. Má za sebou pracovní zkušenosti z Japonska, kde působila jako analytik v investičním fondu, a zároveň tam studovala v rámci MBA programu.


Vést účetnictví je pro firmy a řadu podnikatelů zákonná povinnost. Pro náš tým odborníků je to ovšem každodenní práce a zároveň koníček. Jsme připraveni pomoci i Vám, ať už jste OSVČ, nebo máte svou společnost a zaměstnance. Podívejte se na další informace a služby, které v rámci vedení účetnictví svým klientům poskytujeme.


Jaká témata zazněla?


  1. Investice do nemovitostí

  2. Investice do realit

  3. ETF, akcie, kapitálový trh

  4. Investiční strategie

  5. Finanční plánování

  6. Hypotéka. Jak na sjednání hypotéky?

  7. Finanční páka

  8. Jak se stát investorem

  9. Pasivní příjem

  10. Investice do vzdělání


  1. 10. 2024

Bình luận


bottom of page